Generalforsamling

Der indkaldes til generalforsamling i Bramming Kultur- og Fritidscenter, mandag den 28.06.2021 kl. 19.00.

Indkaldelsen er betinget af, at myndighedernes retningslinjer tillader det.

Af hensyn til afstandskrav og for at overholde myndighedernes retningslinjer er det nødvendigt med forhåndstilmelding. Se nærmere omkring tilmelding længere nede på siden.

•             Indkaldelse til generalforsamling
  •             Regnskab 2020, budget 2021
  •             Note til regnskab og budget
  •             Forslag til vedtægtsændring

Herunder finder du referat fra tidligere generalforsamlinger

Generalforsamling 2021

Tilmelding til til generalforsamling, i Bramming Kultur- og Fritidscenter, mandag den 28.06.2021 kl. 19, kan foretages på nedenstående formular eller pr. mail til brammingantenneforening@gmail.com  senest den 23.06.2021.

Navn og adresse, samt antal deltagere skal oplyses ved tilmelding. Det anbefales, at kun 1 person fra hver husstand deltager.

Gyldigt coronapas/ negativ coronatest (max 72 timer gammel) skal vises ved indgangen.

Oplys enten e-mailadresse eller mobilnummer. Bekræftelse sendes senest 3 dage før generalforsamlingen.

Mobil nummer
Navn (*)