Regler for udmeldelse

Medlemmer kan udmeldes af foreningen - med mindst 1 måneds varsel - fra den 1. juli eller 1.januar, mod at medlemmet betaler administrationsomkostningerne ved frakobling af anlægget p.t. kr. 300,00 inkl. moms

Såfremt et udmeldt medlem/ejendom senere ønsker fornyet medlemskab, skal der betales ny tilslutningsafgift p.t. kr. 300,- inkl. moms.

Vær opmærksom på, at når du er frakoblet, så er der heller ikke mulighed for bredbånd fra YouSee gennem Antenneforeningen Øst. Hvis du ønsker bredbånd uden tv-pakke, så skal du bede om basispakken  i stedet for.

Her nedenfor er link til udfyldelse og printning af blanket.

Blanketten findes her

Blanketten skal forsynes med alle ejeres underskrifter. Den underskrevne blanket skal derefter afleveres til formanden af foreningen, i rette tid i forhold til opsigelsesfristerne dvs. mindst en måned før udmeldelsesdato.

Udmeldelse kan ske pr. 1-1-2020.
Blanket afleveres senest 29-11-2019