Digital TV

I dag modtager du digitalt tv-signal via dit kabel-tv-stik. Det analoge tv-signal, der var i vores net, blev slukket i februar 2016. 

Det digitale signal giver dig en højere kvalitet og dermed et meget bedre billede i forhold til det gamle analoge signal. Derfor får du et billede, der står knivskarpt. Det bedste tv-signal, du i dag kan modtage, er i HD-kvalitet. HDTV giver dig et billede, hvor detaljeringsgraden er meget høj.

For at kunne modtage alle tv-kanalerne kræves det, at dit tv har en digital DVB-C modtager med MPEG4. Hvis dit tv ikke har denne type digital modtager, så kan du bruge en digital modtager imellem dit tv og kabel-tv-stikket.

Der er typisk disse 3 muligheder for at kunne modtage tv-signal:

–  Et fladskærms-tv med indbygget DVB-C digitalmodtager med MPEG4. Det tilsluttes direkte til kabel-tv-stikket. Giver digitalt signal hele vejen frem til skærmen. Du får et knivskarpt billede. De fleste har stik, hvor man kan indsætte kortlæser, hvis man ønsker at abonnere på ekstra kanaler.

–  Et fladskærms-tv uden DVB-C modtager. Man tilslutter digital DVB-C/MPEG4 modtagerboks til kabel-tv-stikket og forbinder boksen til tv med HDMI-kabel. Det giver digitalt signal hele vejen frem til skærmen. Du får knivskarpt billede.

–  Et billedrørs-tv. Man tilslutter digital DVB-C/MPEG4 modtagerboks til kabel-tv-stikket og forbinder boksen til tv med et scart-kabel. Det giver digitalt signal indtil boksen. Boksen oversætter det digitale signal til et analogt signal, som tv’et kan forstå.

Læs mere om Digital tv fra YouSee 

Cookies

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du ønsker at tilmelde dig eller har spørgsmål til dit medlemskab.

Se kontaktinfo under Foreningen